Groenonderwijs

ARC-Groen organiseert opleidingen en cursussen voor medewerkers in de groenvoorziening. Dat doet zij exclusief voor een groep profit en non-profit organisaties uit Oost-Brabant die daartoe een gezamenlijke intentieovereenkomst hebben onderschreven.

Dankzij deze collectieve benadering van het onderwijs, biedt ARC-Groen de organisaties en hun medewerkers meerwaarde in de vorm van:

  • Kwaliteit
  • Kwantiteit
  • Structuur
  • Maatwerk
  • KostenefficiĆ«ntie
header1.jpg

Welkom bij ARC-Groen

Profiel

subheader1.jpg

ARC-Groen wil een samenwerkingsverband van bedrijven en organisaties in de groene ruimte zijn, die zijn meerwaarde bewijst in het gezamenlijk inhoud en richting geven aan de competentie-ontwikkeling van de eigen medewerkers, de bedrijven en de sector in Oost-Brabant.
Lees verder...

Werkwijze

subheader6.jpg

ARC-Groen onderneemt op dit moment twee activiteiten. Dat doet zij uit hoofde van de deelnemers in het collectief: zij inventariseert bij de eigen leden de behoeftes aan kennis en onderwijs en zij ontwikkelt cursussen in eigen beheer.
Lees verder...

Cursussen

subheader3.jpg

Op deze pagina vindt u een overzicht van de cursussen die binnenkort plaatsvinden op initiatief van ARC-Groen. Daar waar nog plaats is voor cursisten, staat dit vermeld.
Lees verder...